icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Vervoer asfalt

Asfalttransport

Het meest bekende toepassingsgebied van asfalt is de wegenbouw zoals autosnelwegen, stadswegen, plattelandswegen en fietspaden. Asfaltwegen spelen een belangrijke rol in ons land, maar kunnen niet zomaar aangelegd worden. Een goede fundering met passende asfaltconstructie maakt dat de weggebruiker zich uiteindelijk comfortabel en veilig kan verplaatsen over de weg.

Er worden hoge eisen gesteld aan het vervoer van warm asfalt voor de veiligheid van mens en milieu. Asfalttransport vraag dan ook om aandacht en vakmanschap. Ervaren chauffeurs rijden zeven dagen per week het warme asfalt van de asfaltmenginstallatie naar de gewenste locatie.

Gedegen vakmanschap

Afhankelijk van de opdracht wordt het warme asfalt vervoerd in speciaal geïsoleerde asfaltkippers of een hotbox kippervrachtauto. De hoge isolatiewaarden van deze kippers zorgen ervoor dat een perfecte verwerkingstemperatuur bij aflevering wordt gegarandeerd. RUMA weet dat alleen bij de juiste temperatuur asfalt goed kan worden verwerkt en uitgereden.Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie:

* Verplichte velden